Whatsapp update Petresgym

Juli 2018

Petres Gym heeft sinds kort een Whatsapp groepsapp ALLEEN PETRES GYM kan een app versturen, het is dus NIET mogelijk dat er in de groepsapp door andere gereageerd kan worden.

Graag ontvangen wij je 06-nummer met voor en achternaam zodat wij jullie op de hoogte kunnen houden over de actuele ontwikkelingen. Mail dus je 06 nummer naar info@petresgym.nl

Zomerrooster 2018

Juli 2018

Beste Leden, de zomervakantie is weer bijna begonnen!! 

Voor iedereen die op vakantie gaat wensen wij jullie alvast heel veel plezier en zien we jullie graag weer terug na de vakantie.

Van 21 juli t/m 2 september gaat ons zomerrooster weer in! Tijdens het zomerrooster zijn losse lessen met 50% korting!

Klik op de afbeelding voor het zomerrooster!

Privacyverklaring van PetresGym 

Mei 2018

Als je een Petres Gym abonnement hebt, een Petres Gym abonnement wilt afsluiten of uit interesse onze website bezoekt dan hebben wij bepaalde persoonsgegevens van je nodig. Over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petres Gym willen we transparant zijn, vandaar deze privacyverklaring. Vanzelfsprekend gaat Petres Gym uiterst zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en leeft de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) na. Hierna hebben wij voor jou op een rijtje gezet welke gegevens wij van jou verwerken, waarom wij dat doen en hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Daarnaast wordt uitgelegd op welke wijze jij invloed kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petres Gym.

Klik op de afbeelding voor het gehele document.

Openingstijden tijdens de feestdagen!

April 2018

De volgende feestdagen zijn we volgens normale tijden geopend:

Vrijdag 27 april – Koningsdag                      Geopend van 09.00 – 11.00 uur.

Vrijdag 4 mei – Dodenherdenking                Open. 

Zaterdag 5 mei – Bevrijdingsdag                  Open.

Donderdag 10 mei – Hemelvaartsdag           Open.

Zondag 13 mei – Moederdag                        Open.

Zondag 20 mei – 1ste Pinksterdag                Open.

Maandag 21 mei – 2de Pinksterdag              Open.

Zondag 17 juni – Vadersdag                         Open.

Zondag 18 maart FEEST!

Maart 2018

Afgelopen 3 maart heeft Eyevan Danenberg the Contender tournament op Glory 51 gewonnen en dat willen wij graag met jullie samen vieren. Daarom is er feest op zondag 18 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur!! 

Laat het ons weten aan de bali of via de mail of je komt en met hoeveel personen zodat er genoeg hapjes en drankjes klaar staan voor iedereen!! 

petres gym, petres, gym, mma, kickboksen, zwaag

Jeugd kickboksen 5-7 jaar - Hele maand februari gratis uitproberen!

Januari 2018

Nieuw bij Petres Gym vanaf 1 februari 2018 elke donderdag van 16:15 - 17:00 uur jeugd kickboksen van 5 t/m 7 jaar. 

We gaan de kinderen op spelende wijze de kickboks technieken aanleren tijdens de les die 45 minuten zal duren. Handschoenen en beenbeschermers zullen wij gratis te leen aanbieden. 

Het is mogelijk de lessen te volgen met een 10 rittenkaart ter waarde van 50Euro, deze kaart is 3 maanden geldig. Losse lessen kosten 10Euro.     

Nieuwe shirts ‘Opgeven is geen optie’

19 april 2017

Er is een nieuw model shirts ‘Opgeven is geen Optie’ gemaakt. Het zou een mooi gebaar zijn als jullie deze willen kopen en de stichting zouden steunen. De prijs voor een shirt is € 20,-. De volledige opbrengst gaat naar de stichting ‘Opgeven is geen optie’.  www.opgevenisgeenoptie.com

Nieuwsoverzicht