SUPER AANBIEDING!

September 2018

Schrijf je nu in en sport GRATIS tot 2019!!

Nieuw rooster

September 2018

De zomervakantie is weer voorbij, vergeet onze speciale actie niet! Als je je nu inschrijft sport je oktober en november gratis! Neem je vriend/vriendin/familielid of wie dan ook gezellig mee! 

LET OP: er zijn een paar roosterwijzigingen, kijk op ons rooster!

Na zomer ACTIE

Augustus 2018

Als je je nu inschrijft kan je de hele maand september en oktober GRATIS sporten, daarnaast krijg je nog een Petres Gym Tshirt cadeau!

Kom langs en schijf je meteen in bij de balie! 

Whatsapp update Petresgym

Juli 2018

Petres Gym heeft sinds kort een Whatsapp groepsapp ALLEEN PETRES GYM kan een app versturen, het is dus NIET mogelijk dat er in de groepsapp door andere gereageerd kan worden.

Graag ontvangen wij je 06-nummer met voor en achternaam zodat wij jullie op de hoogte kunnen houden over de actuele ontwikkelingen. Mail dus je 06 nummer naar info@petresgym.nl

Privacyverklaring van PetresGym 

Mei 2018

Als je een Petres Gym abonnement hebt, een Petres Gym abonnement wilt afsluiten of uit interesse onze website bezoekt dan hebben wij bepaalde persoonsgegevens van je nodig. Over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petres Gym willen we transparant zijn, vandaar deze privacyverklaring. Vanzelfsprekend gaat Petres Gym uiterst zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en leeft de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) na. Hierna hebben wij voor jou op een rijtje gezet welke gegevens wij van jou verwerken, waarom wij dat doen en hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Daarnaast wordt uitgelegd op welke wijze jij invloed kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petres Gym.

Klik op de afbeelding voor het gehele document.

Openingstijden tijdens de feestdagen!

April 2018

De volgende feestdagen zijn we volgens normale tijden geopend:

Vrijdag 27 april – Koningsdag                      Geopend van 09.00 – 11.00 uur.

Vrijdag 4 mei – Dodenherdenking                Open. 

Zaterdag 5 mei – Bevrijdingsdag                  Open.

Donderdag 10 mei – Hemelvaartsdag           Open.

Zondag 13 mei – Moederdag                        Open.

Zondag 20 mei – 1ste Pinksterdag                Open.

Maandag 21 mei – 2de Pinksterdag              Open.

Zondag 17 juni – Vadersdag                         Open.

petres gym, petres, gym, mma, kickboksen, zwaag

Jeugd kickboksen 5-7 jaar - Hele maand februari gratis uitproberen!

Januari 2018

Nieuw bij Petres Gym vanaf 1 februari 2018 elke donderdag van 16:15 - 17:00 uur jeugd kickboksen van 5 t/m 7 jaar. 

We gaan de kinderen op spelende wijze de kickboks technieken aanleren tijdens de les die 45 minuten zal duren. Handschoenen en beenbeschermers zullen wij gratis te leen aanbieden. 

Het is mogelijk de lessen te volgen met een 10 rittenkaart ter waarde van 50Euro, deze kaart is 3 maanden geldig. Losse lessen kosten 10Euro.     

Nieuwe shirts ‘Opgeven is geen optie’

19 april 2017

Er is een nieuw model shirts ‘Opgeven is geen Optie’ gemaakt. Het zou een mooi gebaar zijn als jullie deze willen kopen en de stichting zouden steunen. De prijs voor een shirt is € 20,-. De volledige opbrengst gaat naar de stichting ‘Opgeven is geen optie’.  www.opgevenisgeenoptie.com

Nieuwsoverzicht