Hemelvaartsdag en Pinksteren

Mei 2019

Tijdens hemelvaartsdag en pinksteren zijn wij gewoon open en alle lessen zullen volgens het lesrooster door gaan.  

Kickboks gala Den Haag

April 2019

Op 10 juni zullen Fernando Groenhart, Don Sno, Pascal van Dalen, Lilian Zaalman, Evelin Padgorski, Ryan Sijm, Radik Guseynov, Simon Rood, Adbelilah Zaryouh, Mitchell Ammen, Kaan Alici, Ola Pawlowska, Joy Lely, Maryam Elashkar, Kevin Knip en Djilanie Min vechten in Den Haag! Vanwege deze grote groep willen wij een bus gaan inzetten om hiernaar toe te gaan om onze vechters te supporten! Meld je aan bij de balie voor meer inforatie en kaart verkoop.  

Ouders vs Kids

April 2019

Op 19 mei en 24 juni zullen wij weer ouders vs kids kickboksen organiseren van 12.30 uur t/m 13.30 uur!! 

Whatsapp update Petresgym

Juli 2018

Petres Gym heeft sinds kort een Whatsapp groepsapp ALLEEN PETRES GYM kan een app versturen, het is dus NIET mogelijk dat er in de groepsapp door andere gereageerd kan worden.

Graag ontvangen wij je 06-nummer met voor en achternaam zodat wij jullie op de hoogte kunnen houden over de actuele ontwikkelingen. Mail dus je 06 nummer naar info@petresgym.nl

Privacyverklaring van PetresGym 

Mei 2018

Als je een Petres Gym abonnement hebt, een Petres Gym abonnement wilt afsluiten of uit interesse onze website bezoekt dan hebben wij bepaalde persoonsgegevens van je nodig. Over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petres Gym willen we transparant zijn, vandaar deze privacyverklaring. Vanzelfsprekend gaat Petres Gym uiterst zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en leeft de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) na. Hierna hebben wij voor jou op een rijtje gezet welke gegevens wij van jou verwerken, waarom wij dat doen en hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Daarnaast wordt uitgelegd op welke wijze jij invloed kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petres Gym.

Klik op de afbeelding voor het gehele document.

Openingstijden tijdens de feestdagen!

April 2018

De volgende feestdagen zijn we volgens normale tijden geopend:

Vrijdag 27 april – Koningsdag                      Geopend van 09.00 – 11.00 uur.

Vrijdag 4 mei – Dodenherdenking                Open. 

Zaterdag 5 mei – Bevrijdingsdag                  Open.

Donderdag 10 mei – Hemelvaartsdag           Open.

Zondag 13 mei – Moederdag                        Open.

Zondag 20 mei – 1ste Pinksterdag                Open.

Maandag 21 mei – 2de Pinksterdag              Open.

Zondag 17 juni – Vadersdag                         Open.

Nieuwe shirts ‘Opgeven is geen optie’

19 april 2017

Er is een nieuw model shirts ‘Opgeven is geen Optie’ gemaakt. Het zou een mooi gebaar zijn als jullie deze willen kopen en de stichting zouden steunen. De prijs voor een shirt is € 20,-. De volledige opbrengst gaat naar de stichting ‘Opgeven is geen optie’.  www.opgevenisgeenoptie.com

Nieuwsoverzicht