Update Petresgym

Maart 2020

Met pijn in ons hart moeten we melden dat PetresGym per direct dicht gaat tot 6 april. Dit in verband met de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft opgelegd om het Corona virus het hoofd te bieden. Wij zien de ernst in van deze situatie en zullen er alles aan doen om de veiligheid en gezondheid van onze leden te kunnen garanderen. 

Wij zijn ons bewust van de impact van dit besluit. We hopen op de steun en medewerking van al onze leden tegen deze onmacht. Laten we gehoor geeven aan de maatregelen van de overheid zodat we weer snel met elkaar kunnen gaan sporten. 

Whatsapp update Petresgym

Juli 2018

Petres Gym heeft sinds kort een Whatsapp groepsapp ALLEEN PETRES GYM kan een app versturen, het is dus NIET mogelijk dat er in de groepsapp door andere gereageerd kan worden.

Graag ontvangen wij je 06-nummer met voor en achternaam zodat wij jullie op de hoogte kunnen houden over de actuele ontwikkelingen. Mail dus je 06 nummer naar info@petresgym.nl

Privacyverklaring van PetresGym 

Mei 2018

Als je een Petres Gym abonnement hebt, een Petres Gym abonnement wilt afsluiten of uit interesse onze website bezoekt dan hebben wij bepaalde persoonsgegevens van je nodig. Over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petres Gym willen we transparant zijn, vandaar deze privacyverklaring. Vanzelfsprekend gaat Petres Gym uiterst zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en leeft de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) na. Hierna hebben wij voor jou op een rijtje gezet welke gegevens wij van jou verwerken, waarom wij dat doen en hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Daarnaast wordt uitgelegd op welke wijze jij invloed kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petres Gym.

Klik op de afbeelding voor het gehele document.

Nieuwsoverzicht