Nieuwjaarsreceptie

December 2019

2020 is bijna zo ver! Graag toasten we samen met jullie het nieuwe jaar in met een hapje en een drankje. Zondag 5 januari van 12.30 tot 14.30 zien we jullie graag verschijnen! 

Feestdagen! 

December 2019

Jaaaa de feestdagen zijn weer in aantocht! Wij zullen daarom dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 december gesloten zijn. De lessen rondom de feestdagen zullen gewoon door draaien. 

Speciaal op dinsdag 31 december om het jaar 2019 met een knal af te sluiten is er een speciale training van 9.00 uur - 10.30 uur. Zowel buiten als binnen! Dus neem je sportschoenen mee naast alle binnen trainingsspullen. Na afloop hebben we natuurlijk nog wat lekker! 

Dinsdag 31 december in de avond vervallen alle lessen!

Petres Gym bestaat 12.5 jaar!!!

November 2019

Petres Gym zal 13 november 12,5 jaar bestaan. wij zullen daarom limited edition Petres Gym shirts verkopen in de volgende maten:

Kindermaat: 140 - 152 - 158 - 164

Damesmaat: XS - S

Herenmaat: S - M - L - XL - XXL

Let op wij zullen maar 50 stuks verkopen dus wees op tijd! Want OP = OP!

Wijziging rooster

November 2019

Let op, per maandag 4 november zijn de lestijden van de maandagavond lessen veranderd. 

Bokszak PowerWorkout begint om 19.45 uur en de MMA les om 20.45 uur. 

Ledenactie!

Juli 2019

Bestaande leden actie: Breng een nieuw lid aan en ontvang:
- een cadeaubon van Muscle Concepts (voeding,- en sportsupplementen) t.w.v. €12,50
- 20% korting op een persoonlijk voedingsschema
- een gratis taxatie tbv verkoop of aankoop van een woning door Teer Makelaars.

Whatsapp update Petresgym

Juli 2018

Petres Gym heeft sinds kort een Whatsapp groepsapp ALLEEN PETRES GYM kan een app versturen, het is dus NIET mogelijk dat er in de groepsapp door andere gereageerd kan worden.

Graag ontvangen wij je 06-nummer met voor en achternaam zodat wij jullie op de hoogte kunnen houden over de actuele ontwikkelingen. Mail dus je 06 nummer naar info@petresgym.nl

Privacyverklaring van PetresGym 

Mei 2018

Als je een Petres Gym abonnement hebt, een Petres Gym abonnement wilt afsluiten of uit interesse onze website bezoekt dan hebben wij bepaalde persoonsgegevens van je nodig. Over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petres Gym willen we transparant zijn, vandaar deze privacyverklaring. Vanzelfsprekend gaat Petres Gym uiterst zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en leeft de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) na. Hierna hebben wij voor jou op een rijtje gezet welke gegevens wij van jou verwerken, waarom wij dat doen en hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Daarnaast wordt uitgelegd op welke wijze jij invloed kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens door Petres Gym.

Klik op de afbeelding voor het gehele document.

Nieuwsoverzicht