De Nr.1 Kickboksschool van Hoorn!

Voedingsadvies

Voedingsadvies

De juiste voeding, in de juiste hoeveelheid staan aan de basis van een gelukkig en geoptimaliseerd levensstijl. Door gezond te eten verbeter je je lichamelijke en mentale gezondheid en je hebt meteen invloed op je energieniveau, je krachtniveau, stress, humeur en vele andere factoren. Daarnaast is voeding belangrijk voor sportprestaties! Dit is de reden waarom Petres Gym al jarenlang een samenwerking heeft met Muscle Concepts.

voedingsadvies

Voedingsadvies bij Muscle Concepts

Waar wij gespecialiseerd zijn in vechtsport, is onze partner Muscle Concepts gespecialiseerd in voedingsadvies en alle aspecten die hierbij horen. Samen met orthomoleculaire voedingsspecialisten zoals Wesley Kelder werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Op welke manier je dat het liefst wilt, hangt helemaal van jou af. Muscle Concepts biedt verschillende mogelijkheden om voedingsadvies te ontvangen. Zo bieden zij bijvoorbeeld:

  • Persoonlijke voedingsschema’s
  • Voedingsadvies tijdens online coaching of personal training
  • Orthomoleculair voedingsschema’s
  • Voedingsadvies o.b.v. mineralentest
  • Voedingsadvies o.b.v. bloedonderzoek of darmonderzoek

Elk type voedingsadvies is net even uitgebreider dan de voorgaande type voedingsadvies. Heb je een doelstelling, blessure, probleem of iets anders waar je hulp bij nodig hebt? Dan is er altijd een vorm van voedingsadvies die jou verder kan helpen.

It's a Lifestyle

SPECIALIST IN VOEDING

Behaal je doelstellingen met de juiste voedingsadvies

Voedingsadvies is geschikt voor iedereen die zijn voedingspatroon wilt verbeteren. Elk individu is uniek en daardoor verschilt ieder voedingspatroon. Vooral voor sporters is het essentieel om een goed voedingspatroon te hebben. Je verbruikt tijdens en na een training veel meer voedingsstoffen dan een niet sporter. Het aanvullen van de juiste voedingsstoffen is belangrijk voor je herstel, gezondheid en sportprestaties. En dat niet alleen, een gezond voedingspatroon is ook belangrijk als je als doelstelling hebt om bijvoorbeeld spiermassa op te bouwen of vet kwijt te raken.

Hoe gaat het in zijn werking?

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft voedingsadvies. Zo biedt Muscle Concepts voedingsadvies op twee manieren. De eerste methode is via een intakeformulier. Dit is een uitgebreide vragenlijst die je invult, waarna je voedingsadvies in de vorm van een voedingsschema ontvangt. Ben je lid van Petres Gym? Laat dan even een reactie achter in het intakeformulier voor leuke extraatjes!

De tweede methode is op basis van een apart intakeformulier in combinatie met meetbaar onderzoek, zoals een darmonderzoek. Hierna ontvang je d.m.v. een gesprek voedingsadviezen op basis van dit onderzoek en je intakeformulier. Bij deze methode ga je veel meer de diepte in.

Wat voor voedingsadvies past bij mij?

Welk type voedingsadvies jij nodig hebt, is afhankelijk van verschillende factoren. Als richtlijn kun je het volgende aanhouden: een uitgebreider onderzoek zorgt voor een beter en afgemeten voedingsadvies. Vaak heeft een voedingsschema of voedingsadvies op basis van een uitgebreid intakeformulier al enorm invloed op je levensstijl. Het behalen van je doelstellingen gaat een stuk makkelijker als je een gecertificeerde voedingsspecialist hebt die je begeleidt. Bekijk dus de website van Muscle Concepts om te kijken naar alle opties!

Wij helpen je verder!

WAT DOEN WIJ NOG MEER?

SUPPLEMENTEN ADVIES

Voedingssupplementen kunnen voor zowel sporters als niet sporters essentieel zijn, maar welk zijn er belangrijk voor jou? In welke hoeveelheid? Welke dosering? Op welke tijdstippen kun je het beste bepaalde supplementen innemen? Wij helpen je op weg met een persoonlijk supplementen adviesplan!

ONLINE COACHING

Heb je net even dat beetje extra coaching nodig? Wil je dit flexibel en overal beschikbaar hebben? Online Coaching is dan wellicht voor jou super interessant.

Het online coaching traject wordt verzorgd door onze partner en sponsor Muscle Concepts. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier waarna je in contact wordt gebracht met een van de specialisten bij Muscle Concepts.