De Nr.1 Kickboksschool van Hoorn!

Westfriese Health Centre

Welkom bij het Westfriese Health Centre

Uw Bestemming voor Welzijn en Vitaliteit! Ontdek een wereld aan mogelijkheden met onze persoonlijke trainingssessies, hoogwaardige supplementen, premium sportgear en deskundig voedingsadvies, allemaal op één plek. Laat ons u begeleiden op uw reis naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Start vandaag nog.
WHC logo zwart

DIENSTEN

The Health House Supplementen

Bij het Westfriese Health Centre zijn we ervan overtuigd dat een goede voeding de sleutel is tot een optimale gezondheid en prestaties. We weten dat het bereiken van jouw gezondheids- en fitnessdoelen niet alleen een kwestie is van trainen, maar ook van de juiste voedingsondersteuning. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met The Health House, die sinds 2020 aan de weg timmert met als missie “een gezond leven voor iedereen”.

Met een Advies op maat en diepgaande kennis van supplementen, streven we ernaar om iedereen die bij ons binnenloopt te ondersteunen. Of je nu een fanatieke sporter bent, of simpelweg iemand die streeft naar een gezondere levensstijl, wij hebben voor jou de perfecte oplossing.

Ons assortiment gaat verder dan alleen sportproducten. We bieden een breed scala aan supplementen die jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van de weerstand, de gezondheid van je organen en gewrichten, en producten die helpen bij het verhogen van je focus, drive en energie.

Joya fightgear

JOYA fightgear

Ontdek de kracht van topkwaliteit met JOYA Fightgear, nu verkrijgbaar bij het Westfriese Health Centre! Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, JOYA biedt de perfecte uitrusting om jouw training naar een hoger niveau te tillen. Van duurzame handschoenen tot betrouwbare beschermingsuitrusting, vind alles wat je nodig hebt om in stijl en met vertrouwen te trainen. Kom langs bij het Westfriese Health Centre en rust jezelf uit met de beste vechtsportartikelen op de markt. Maak van elke uitdaging een overwinning met JOYA Fightgear! (Levering via Petres Gym)

Rolletic Massage Bank

Ontdek de Kracht van de Rolletic® Massage Bank (bij Petres Gym)

Een unieke lichaamsmassage bank die zich onderscheidt als een van de weinige producten op de markt die daadwerkelijk je lichaam vormt met een langdurig effect.

Wat doet de Rolletic massage bank:
•⁠ ⁠Breekt vetkussentjes af
•⁠ ⁠Ondersteund de bloedstroom
•⁠ ⁠Ondersteund de lymfestroom
•⁠ ⁠Vormt het lichaam
•⁠ ⁠Zorgt ervoor dat je spieren ontspannen
•⁠ ⁠Elimineert cellulitis (uitroeien van huidontstekin

Maak nu bij Petres Gym voor €2,50 per 5 minuten gebruik van een speciale massage bank. Voor een optimaal resultaat adviseren wij voor de billen minimaal een behandeling van 20 min.

Zie ook rolletic uitleg video: link

  • Effectieve Lichaamsvorming
  • Strijd tegen Cellulitis en Obesitas
  • Spierverstrakking en -ontspanning
  • Meetbare Resultaten

Personal training

Bereik jouw doelen sneller met persoonlijke training! Of je nu wilt afvallen, kracht wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of je (kick)bokstechnieken naar een hoger niveau wilt tillen, onze 1-op-1 training is de perfecte keuze voor jou.

Personal Training: Jouw succes, onze missie.

Per sessie: €75

Pakketten voor vooruitgang:
10 sessies: Slechts €650
20 sessies: Beste waarde €1000

Elke training is zorgvuldig afgestemd op jouw doelen en duurt een volledig uur.

 

  • Extra motivatie
  • Extra disicpline
  • Perfecte uitvoering

Verhuur

Ontdek uw nieuwe praktijkruimte binnen het Westfriese Health Centre, perfect voor professionals met een focus op lichaam en welzijn zoals masseurs, personal trainers, en fysiotherapeuten.

Voor een persoonlijkere indruk en meer details nodigen we u graag uit om contact op te nemen met Clyde Petres. Dit is uw kans om deel uit te maken van een bloeiende gemeenschap van welzijnsprofessionals in een ruimte die speciaal is ontworpen om uw praktijk te ondersteunen en te laten groeien.