De Nr.1 Kickboksschool van Hoorn!

Westfriese Health Centre

Welkom bij het Westfriese Health Centre

Uw Bestemming voor Welzijn en Vitaliteit! Ontdek een wereld aan mogelijkheden met onze persoonlijke trainingssessies, hoogwaardige supplementen, premium sportgear en deskundig voedingsadvies, allemaal op één plek. Laat ons u begeleiden op uw reis naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Start vandaag nog.
WHC logo zwart

DIENSTEN

The Health House Supplementen

Bij het Westfriese Health Centre zijn we ervan overtuigd dat een goede voeding de sleutel is tot een optimale gezondheid en prestaties. We weten dat het bereiken van jouw gezondheids- en fitnessdoelen niet alleen een kwestie is van trainen, maar ook van de juiste voedingsondersteuning. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met The Health House, die sinds 2020 aan de weg timmert met als missie “een gezond leven voor iedereen”.

Met een Advies op maat en diepgaande kennis van supplementen, streven we ernaar om iedereen die bij ons binnenloopt te ondersteunen. Of je nu een fanatieke sporter bent, of simpelweg iemand die streeft naar een gezondere levensstijl, wij hebben voor jou de perfecte oplossing.

Ons assortiment gaat verder dan alleen sportproducten. We bieden een breed scala aan supplementen die jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van de weerstand, de gezondheid van je organen en gewrichten, en producten die helpen bij het verhogen van je focus, drive en energie.

Voor meer informatie , neem contact met ons op!

Joya fightgear

JOYA fightgear

Ontdek de kracht van topkwaliteit met JOYA Fightgear, nu verkrijgbaar bij het Westfriese Health Centre! Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, JOYA biedt de perfecte uitrusting om jouw training naar een hoger niveau te tillen. Van duurzame handschoenen tot betrouwbare beschermingsuitrusting, vind alles wat je nodig hebt om in stijl en met vertrouwen te trainen. Kom langs bij het Westfriese Health Centre en rust jezelf uit met de beste vechtsportartikelen op de markt. Maak van elke uitdaging een overwinning met JOYA Fightgear! (Levering via Petres Gym)

Voor meer informatie , neem contact met ons op!

Rolletic Massage Bank

Ontdek de Kracht van de Rolletic® Massage Bank (bij Petres Gym)

Een unieke lichaamsmassage bank die zich onderscheidt als een van de weinige producten op de markt die daadwerkelijk je lichaam vormt met een langdurig effect.

Wat doet de Rolletic massage bank:
•⁠ ⁠Breekt vetkussentjes af
•⁠ ⁠Ondersteund de bloedstroom
•⁠ ⁠Ondersteund de lymfestroom
•⁠ ⁠Vormt het lichaam
•⁠ ⁠Zorgt ervoor dat je spieren ontspannen
•⁠ ⁠Elimineert cellulitis (uitroeien van huidontstekin

Maak nu bij Petres Gym voor €2,50 per 5 minuten gebruik van een speciale massage bank. Voor een optimaal resultaat adviseren wij voor de billen minimaal een behandeling van 20 min.

Zie ook rolletic uitleg video: link

Voor meer informatie , neem contact met ons op!

  • Effectieve Lichaamsvorming
  • Strijd tegen Cellulitis en Obesitas
  • Spierverstrakking en -ontspanning
  • Meetbare Resultaten

Personal training

Bereik jouw doelen sneller met persoonlijke training! Of je nu wilt afvallen, kracht wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of je (kick)bokstechnieken naar een hoger niveau wilt tillen, onze 1-op-1 training is de perfecte keuze voor jou.

Personal Training: Jouw succes, onze missie.

1 uur/ credit € 70,-

Pakketten voor vooruitgang:
10 uur/ credits € 600,-
20 uur/ credits € 900,-

Elke training is zorgvuldig afgestemd op jouw doelen en duurt een volledig uur.

Voor meer informatie , neem contact met ons op!

  • Extra motivatie
  • Extra disicpline
  • Perfecte uitvoering

Pilates met Nazrien

Pilates
Pilates is een vorm van lichaamsbeweging die gericht is op verbeteren van flexibiliteit, kracht, balans en houding. Het is ontwikkeld door Joseph Pilates.
De oefeningen zijn veelal gericht op het versterken van de onderrug, buik en bilspieren. Je gebruikt je ademhaling ter ondersteuning van de oefeningen. Het is een vorm van bewegen die geschikt is voor elke leeftijd.

Nazrien
De afgelopen jaren heb ik veel verschillende sporten beoefend. Zoals, Hardlopen, Spinning, Kickbokszaktraining en Pilates. Na een aantal jaar niet te hebben gesport, kom ik in 2018 weer in aanraking met Pilates. Het bied mij op dat moment houvast, structuur en ik ga uit mijn hoofd in mijn lijf. Na 15 jaar medicatie te hebben geslikt had ik daar heel veel behoefte aan.

In 2022 vraagt de Pilatesdocente waar ik les van krijg of ik een les wil overnemen. Op dat moment durf ik dat niet. Geen denken aan dat ik dat ga doen. Gelukkig blijft ze het vragen. In 2023 stelt ze mij de vraag opnieuw. Ik ga het doen! Het voelt voor mij meteen als thuiskomen, een warm bad.

In februari 2024 heb ik een training basis Pilates gevolgd. Ik ben daarna meteen als invaldocente begonnen. Dit smaakt meteen naar meer. Er doet zich een kans voor om een eigen ruimte te huren. Die grijp ik met beide handen aan.

Lesdagen/ tijden:

DagTijdstipVorm
Dinsdag17.15-18.15 uurPilates op de mat
Woensdag11.00-12.00 uurZwangerschapspilates
19.00-20.00 uurPilates op de mat
Donderdag17.15-18.15 uurBalpilates
Zaterdag09.30-10.30 uurPilates op de mat

 

Tarief
Pilates bal/mat: €10,00 per les
Zwangerschapspilates:  €12,50 per les.
Leden Petres Gym:  €8,00
Eerste les is altijd kosteloos en dient als kennismaking. Neem nu contact op voor een eerste kennismakingles!

Pilates 1 op 1
Heb je behoefte aan meer aandacht en zorg dan is het mogelijk om een 1 op 1 sessie te boeken. Tijdens deze sessies gaan we oefeningen uitvoeren die gericht zijn op het gebied waar jij het meest uitdagingen ervaart. Voor meer informatie kun je contact opnemen:

tel:06-41762283
Mail: pilatesmetnazrien@outlook.com

Groetjes, Nazrien

Pilates met Nazrien

Verhuur

Ontdek uw nieuwe praktijkruimte binnen het Westfriese Health Centre, perfect voor professionals met een focus op lichaam en welzijn zoals masseurs, personal trainers, en fysiotherapeuten.

Voor een persoonlijkere indruk en meer details nodigen we u graag uit om contact op te nemen met Clyde Petres. Dit is uw kans om deel uit te maken van een bloeiende gemeenschap van welzijnsprofessionals in een ruimte die speciaal is ontworpen om uw praktijk te ondersteunen en te laten groeien.

Voor meer informatie , neem contact met ons op!